Snøen vind hit, bare en fjær å bringe varme i dypet av vinteren, men grovt stoff og gråtoner, la folk delt inn i minutter og mote. Christmas nyttårsdag Double Festival har vært til, slik at bli en "runde av jord og gjødsel"? Parajumpers jakke norge redefinere ned Jacket å få deg til å føle på din egen form i vinter, og du kan enkelt endre Fashion Icon

Jage mote, akkurat den rette fargen er nøkkelen. Om vinteren mangel på farge, en svart og hvit aske uunngåelig gjøre folk blir forbipasserende. Parajumpers salg norge vil gjelde for den unike og omhyggelige fargen på produktet design, slik at fargen på gradient utfylle hverandre. Beskjæres ned Jacket versjon av skarpe, praktisk slitasje for å vise den kjølige følelsen av innfall av stilen, kombinasjonen av ulike materialer og farger av kollisjonen mellom høydepunktene i sin utmerkede funksjonalitet og kvalmende mens linjer, nektet å kjedelig, iført en personlig unik stil, slik at vinteren viser vitalitet.

Mennene er nede jakken er laget av japanske importerte avanserte doble fargestoffer, og skuldrene er forsterket med holdbare stoffer for å øke komforten mens understreker en følelse av velvære. Women ' s Down-fylte jakker er laget av europeisk topp gås ned, med en design som understreker tredimensjonale uten søm og er designet for å maksimere kvaliteten.

Når det kommer til ned jakken er definitivt en av de mest elsket og hatet elementer i vinter! Hvordan velger du mellom varm og vakker? For ikke å nevne at navnet på en moteriktig svart hull er ikke hvit. Det er en setning: "satt på en ned jakke, fra nå av og fasjonable er forbipasserende!" " Selv om stjernen er intet unntak, er det egentlig ingen utenlandske smaken pen ned jakke?!

Når det gjelder hvordan du velger en ned jakke, først ønsker vi å starte fra materialet, generelt sett, polstringen i ned jakken er den vanligste er gåsedun og andebryst ned, disse to igjen av farge, kan deles inn i hvit fløyel og grå fløyel. Når det gjelder prisen på en ned jakke, er det generelt hvit gåsedun, grå gåsedun, andebryst ned og grå Duck Down. Men faktisk, er kvaliteten på hvitt fløyel og grå fløyel den samme, men grå fløyel i forhold til fargen, og den generelle lys-farget jakke vil velge hvit fløyel.

I tillegg til materialet, i valg av ned Jacket vi må se på stoff av fargen, svart, hvit eller noen av de lavere metning fargen vil være bedre å bære. og kamuflasje og militær-grønn parajumpers jakke salg fra i fjor til i år er også en mer populær stil.